Tarieven

Tarieven

Tarieven:
De tandartstarieven worden jaarlijks opnieuw vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Informatie over de behandelcodes en de hoogte van de tarieven kunt u vinden op https://www.independer.nl/tandarts/info/tandartstarieven

Vergoeding:
De vergoeding van een behandeling bij de mondhygiënist valt onder de aanvullende tandartsverzekering en is per zorgverzekeraar verschillend. De vergoeding kan ook per pakket verschillen bij dezelfde verzekering. Het is daarom verstandig te informeren bij uw zorgverzekeraar wat de maximale vergoeding en de eventuele voorwaarden zijn. Bij vragen over verzekeringen en vergoedingen kunt u eventueel ook bij mij terecht. Ook kan ik een offerte maken, indien gewenst of bij behandelingen waarbij de kosten boven 250 euro uitkomen.

Betaling:
Na de behandeling krijgt u een factuur. Dit kan via de mail of op papier. Deze factuur kunt u indienen, als u aanvullend verzekerd bent voor de tandarts, bij uw zorgverzekeraar.
Betaling kan op verschillende manieren. U kunt het bedrag overmaken, meteen of als u uw vergoeding terug ontvangen hebt van uw verzekeraar. Ook kunt u uw verzekeraar verzoeken de betaling aan mij te voldoen.
Tevens is het mogelijk te pinnen of contant af te rekenen in de praktijk.